9.3.17

Küslük Yatağı - IKus

I-KUS


Kavgadan sonra kanepede yatmaya SON!
Eşinizle küstünüz kavga ettiniz ve biri çekyata gidip, yatmak zorunda mı kalıyor? Artık böyle bir probleminiz olmayacak. IKus ile küstüğünüzde bir düğmeye basarak yataklarınızı ayırabileceksiniz. Özel sistemi ile bu yatak, kavga ettiğinizde basabileceğiniz tek bir düğme veya telefonunuza kurduğunuz uygulamada* bulunan bir butona tıklamanız ile çalışıyor.

Butona bastığınızda yatak otomatik olarak yorganı üzerinizden alıyor, iki ayrı yöne doğru yatak ayrılıyor. Otomatik sürgü sistemi ile aranıza bir perde geriliyor ve zahmetsiz bir şekilde kimse yerinden kalkmadan kafanızın rahatlamasını sağlıyor.

Ayrıca küçük bir fiyat farkı ile yatağınıza kadınlar için; çikolata, peçete, romantik bir film, erkekler için ise bir şişe alkol, bir çeşit meze ve bir oyun veya lig maçlarından istediğinin bulunduğu kit'e de sahip olabilirsiniz. Bu kit küsmeniz durumunda baş ucunuzda bulunan komodin ile birlikte rahatça erişebileceğiniz, televizyon izleyebileceğiniz bir alana gelecektir.

Peki ya bu rahatlıktan vazgeçip, barışmak isterseniz?

Barışmak istediğinizde telefonunuzdan veya baş ucunda bulunan butona karşılıklı olarak basabileceğiniz bir tuş ile de yatağınızı eski haline getirebilirsiniz.

*IKus- IKusos işletim sistemi ile yazılmış bir yatak sistemidir.